sunnuntai 7. elokuuta 2016

28.päivä

Toiseksi viimeistä lomapäivää viedään...Odotan kyllä jo kovasti töihin paluuta ja arjen alkamista! Katsotaan, olenko vielä ensi viikolla samaa mieltä :)

Töihin paluu tarkoittaa sitä, että lomapäivien "rennon letkeiden asuyhdistelmien" tilalle täytyy miettiä jotain muuta...Omassa työssäni voin onneksi pukeutua melko rennostikin (mitä se sitten itse kullekin tarkoittaa on tietysti oma lukunsa), kunhan vaatteet ovat siistejä ja asiallisia. Tämä tarkoittaa kohdallani usein esimerkiksi farkkuja ja trikoopaitaa ta -mekkoa.

Olen usein miettinyt, että olisipa mukavaa, jos töissä voisi pukeutua työasuun esimerkiksi sairaanhoitajien ja poliisien tapaan. Tällöin säästyisi monen aamun tuskailuilta, kun vaatekaapissa ei olekaan esimerkiksi säähän sopivaa vaatetusta (työhöni kuuluu myös ulkona olemista), vaatteet ovat likapyykissä tai silittämättä.

Tavoitteenani on nyt "ihan tosissaan" (olen tätä aiemminkin huonolla menestyksellä yrittänyt) laittaa seuraavan työpäivän vaatteet valmiiksi edellisenä iltana. Tähän kuuluu vaatteiden mahdollinen silittäminen ja sääennusteen katsominenkin. Tämä tuo varmasti arkiaamuihin lisäaikaa, jonka voin käyttää esimerkiksi kiireettömämpään aamupalaan.

Projekti etenee kivasti, onhan jo 28.pävä menossa. Toivon saman myönteisen suunnan jatkuvan arjen alkaessakin.

Taidanpa nyt lähteä silityspuuhiin! Mukavaa elokuun alkua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti